2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanıyla (Ek Madde-I) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar ve Kayıt İşlemleri

06 Şubat 2024 Salı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı
Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar ve Kayıt İşlemleri

Kayıt İşlemleri:
   2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Merkezi Yerleştirme Puanıyla yatay geçiş başvurularının değerlendirilmesi sonucunda yedek listeden yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri 07-08 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrenciler belirtilen tarihlerde online kayıt yada aşağıdaki kayıt belgeleri ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat müracaat ederek kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
  • Online kayıt yaptırmak için tıklayınız. (Online kayıt sayfası 07.02.2024 tarihinde aktif olacaktır)
  • Online kayıt kılavuzu için tıklayınız.
 Not: Online kayıt yaptıran öğrenciler istenildiği takdirde kayıt evraklarının aslını teslim etmekle mükelleftir.

Kayıt Belgeleri:
1- Öğrencilerin kayıtlı oldukları üniversiteden, kullanımında bulunan yükseköğretim kurumlarına ait kitap, materyal, cihaz vb. taşınır olup olmadığına dair alınacak yazı
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3- ÖSYS/YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi (Farklı programa başvuran adaylar için ÖSYM yerleştirme yılına ait puan türleri ve puanları gösteren sonuç belgesi de gerekmektedir.)
4- Katkı Payı/Öğrenim Ücretinin ödendiğine ilişkin banka dekontu (II. Öğretim Programlarına kayıt yaptıran adaylar)

Katkı payı/öğrenim ücreti miktarları ve hesap numaraları için tıklayınız.

Değerlendirme sonuçlarını görmek için tıklayınız.