2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar ve Kayıt İşlemleri

12 Şubat 2024 Pazartesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı
Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçlarına Göre
 Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar ve Kayıt İşlemleri

Kayıt İşlemleri:

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemiz bağlı Meslek Yüksekokullarına başarı durumuna göre yatay geçiş başvurularının değerlendirilmesi sonucunda yedek listeden asıl olarak yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri  13-14 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrenciler belirtilen tarihlerde online kayıt yada aşağıdaki kayıt belgeleri ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat müracaat ederek kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
  • Online kayıt yaptırmak için tıklayınız. (Online kayıt sayfası 13.02.2024 tarihinde aktif olacaktır)
  • Online kayıt kılavuzu için tıklayınız.
   Not: Online kayıt yaptıran öğrenciler istenildiği takdirde kayıt evraklarının aslını teslim etmekle mükelleftir.

Kayıt Belgeleri:
1- Öğrencilerin kayıtlı oldukları üniversiteden, kullanımında bulunan yükseköğretim kurumlarına ait kitap, materyal, cihaz vb. taşınır olup olmadığına dair alınacak yazı
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3- İkinci Öğretim Programı öğrencisi olup Birinci Öğretim Programlarına yerleşen öğrenciler için %10’a girdiklerine dair belge.

Değerlendirme sonuçlarını görmek için tıklayınız.