2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

05 Şubat 2024 Pazartesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı
Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

Kayıt İşlemleri:

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemiz bağlı Meslek Yüksekokullarına başarı durumuna göre yatay geçiş başvurularının değerlendirilmesi sonucunda asıl olarak yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri  07-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak olup kayıt takvimi detaylı olarak aşağıda belirtilmiştir.

Yerleşme Şekli ve Kayıt Tarihleri
Asıl yerleşenlerin kayıtları 07 - 09 Şubat 2024
Kesin kayıtlardan sonra boş kalan kontenjanlara Yedeklerden yerleşenlerin  ilanı 12 Şubat 2024
Yedek listeden yerleşen öğrencilerin kesin kayıt tarihleri 13 - 14 Şubat 2024

Öğrenciler belirtilen tarihlerde online kayıt yada aşağıdaki kayıt belgeleri ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat müracaat ederek kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
  • Online kayıt yaptırmak için tıklayınız. (Online kayıt sayfası 07.02.2024 tarihinde aktif olacaktır)
  • Online kayıt kılavuzu için tıklayınız.
Not: Online kayıt yaptıran öğrenciler istenildiği takdirde kayıt evraklarının aslını teslim etmekle mükelleftir.

Kayıt Belgeleri:

1- Öğrencilerin kayıtlı oldukları üniversiteden, kullanımında bulunan yükseköğretim kurumlarına ait kitap, materyal, cihaz vb. taşınır olup olmadığına dair alınacak yazı,
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
3- İkinci Öğretim Programı öğrencisi olup Birinci Öğretim Programlarına yerleşen öğrenciler için %10’a girdiklerine dair belge.

Değerlendirme sonuçlarını görmek için tıklayınız.